Siste nytt fra klubben


 

Info

06.07.2020

Vi har fått noen tilbakemeldinger på liten eller for dårlig informasjon fra klubben i tiden vi har vært inne i. Det har vært en krevende tid for alle, både dere medlemmer, bedriften og for oss i klubben. Vi kan ikke annet enn å beklage, ta til oss kritikken og gjøre vårt beste på å bli bedre i tiden fremover.

Oppsigelser

22.05.2020

På grunnlag av omstendighetene vil det dessverre bli oppsigelser i NOC. Det har vært noen skikkelig tunge dager etter beskjeden om TO-kontrakten kom.

Som dere alle nå har fått med dere, så gikk dessverre kontrakten til Sodexo. Vi i styret har sittet i telefonmøte og ble informert av Anne Beth tidigere i dag. NOC sitter nå igjen med 4 rigger etter at både Maersk Reacher og Maersk Interceptor går av norsk sokkel.

Dagpenger

07.05.2020

Som konsekvens av at Aker BP har besluttet å terminere kontrakten til Maersk Reacher, er det flere nå som har behov for å søke om dagpenger hos NAV. For å ha krav på dagpenger må man i tillegg registrere seg som arbeidssøker.

1. mai

30.04.2020

Den internasjonale arbeiderkongressen møttes i Paris i 1889 for å stifte Den annen Internasjonale. Etter forslag fra de fagorganiserte i USA ble 1. mai vedtatt som demonstrasjonsdag. Dette hang sammen med at politiet 4. mai 1886 skjøt og drepte fire demonstranter under en generalstreik i Chicago, der kravet var innføring av åtte timers arbeidsdag....

Uke 16

17.04.2020

Det er vår i luften og den lysere tiden har slått inn for fullt. I disse rare tider må vi finne alle lyspunktene vi kan. Våren er definitivt et av disse. Normalt sett i april-mai er det tid for lønnsforhandlinger, men som nesten alt annet er også det utsatt. Det betyr at gjeldende avtale prolongeres. Dette mellom Fellesforbundet og Norsk Industri....

Info

26.03.2020

Ny oppdatert liste over samfunnskritiske funskjoner: hele listen finner du nederst på siden.

Uke 10-11

10.03.2020

Viruset Covid-19, er nok det som har fått mest oppmerksomhet i media om dagen. Bedriften har sendt ut mail til alle ansatte og viser til hjemmesiden (noc-as.no) der informasjon ang koronaviruset blir lagt ut.

Nå er kurskalenderen hos Industri Energi ny og oppdatert. Basiskurset for tillitsvalgte heter nå grunnopplæring tillitsvalgte, og er delt inn i tre deler. Del 1 må gjennomføres før det kan søkes på del 2 osv. Har du tidligere tatt basiskurs for tillitsvalgte kan du søke rett inn på del 2. Del 2 og 3 er en videreføring av basiskurset...

Diverse info

18.02.2020

Fra årsmøtet 2020: Anne Beth informerte om det nye billettbestillingssystemet, BCD travel. Har du et bonuskort, så kan campboss legge dette inn på din profil slik at du får bonuspoeng på dine reiser.