Siste nytt fra klubben

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

Ingen streik!

28.06.2019

Etter flere timer hos Riksmekleren ble det klokken 04.00 i natt enighet i årets lønnsoppgjør. Som følge av forhandlingene har Industri Energi fått i land et veldig godt lønnsoppgjør med en generell lønnsøkning på 3,6 % inkludert feriepenger, med et minimumsbeløp på 24.670 kroner.

Som dere sikkert har fått med dere så er ikke årets lønnsoppgjør avsluttet. Torsdag 27. juni kl 10.00 er vi klar for mekling hos Riksmekleren i Oslo. Dersom vi ikke kommer til enighet, vil utfallet bli streik. i første omgang vil dette gjelde Maersk Intrepid og Transocean Endurance for NOC-ansatte.

Den siste tiden har vi i AU reist på heliport- og riggbesøk. Fredag 24.05.18, reiste Irene Sandhåland (klubbleder), Geir Holden (HVO) og Nina Holmberg (nestleder) på besøk til Transocean Norge, som etter en lang reise endelig har komt på plass i Ølen. Her skal riggen klargjøres før den skal ut på kontrakt for Equinor.

Lo favør

02.04.2019

Lo favør er fordelsprogrammet for deg som er medlem av et LO-forbund. Noen av fordelene får du automatisk når du er medlem i Industri Energi, andre er tilbud du kan benytte om du vil.

Årsmøtet for Noc-klubben ble avholdt i Stavanger 5-6 februar 2019. 26 tillitsvalgte og styremedlemmer deltok. Vi hadde et engasjerende årsmøte hvor faste årsmøte saker ble gjennomgått. Vi hadde besøk av Bernt og Merete fra bedriften, noe som ble satt stor pris på av deltakerne. Handlingsplan for 2019 er fastsatt, og en av våre mest prioriterte...