Kandidater til klubbstyrevalget

23.11.2021

Thomas K. Bergum: Jeg er 35 år og har jobbet som kokk offshore i 15 år. Kommer opprinnelig fra Vennesla, men bor nå i Larvik sammen med kone og to døtre på 7 og 9 år. Har sittet ni år i styret til NOC-klubben, først som vara og de syv siste årene som styremedlem. Siste året har jeg også vært nestleder. Trives godt med styrearbeidet og tillitsvervet jeg har på riggen. Det er lærerikt og spennende, i tillegg føler man at man gjør noe viktig for medlemmene våre. Man er også heldig og komme i kontakt med folk, både de i styret, men også tillitsvalgte fra andre rigger. Nyttig erfaring og lærdom man kan ta med seg tilbake til sin egen arbeidsplass. Jeg er veldig interessert i at mine kollegaer skal ha en trygg og god arbeidsplass. At folk trives og vi gjør krav på rettighetene våre. Om jeg får din stemme skal hvertfall jeg gjøre mitt for at din arbeidshverdag blir enda litt bedre.

Alise Sjo: Ble ansatt i NOC i 2000.Har vært i styret siden 2015. Er fortsatt motivert, og ønsker å fortsette for å ha kontinuitet på oppgavene vi jobber med i styret. Fikk HVO vervet i år.

Tone Grasdal: Renholdsoperatør og jobbet i NOC siden 2009. Jeg er opptatt av et godt arbeidsmiljø, og vi skal ha det bra de 14 dagene vi er på jobb. 

Trond Vervik: Hei, alle i NOC. Mitt navn er Trond Vervik, og er nominert til neste års klubbstyret. De fleste av dere kjenner meg, men for nye ansatte litt om meg selv. Jeg har jobbet i NOC i 21 år nå, ansatt som kokk, men har i løpet av disse årene vært inne alle avdelinger (forpleining,stuert etc.)Er ellers gift, bor på Varhaug på Jæren og har det bra der. Ellers er jeg en person som misliker urettferdighet. Jeg er veldig opptatt av at man det fint på jobb.

Mitt motto er fremdeles "alle skal trives på jobb, alltid"😄 Godt valg, folkens!

Valget settes i gang den 1. desember, du vil da motta en mail fra SurveyMonkey, Det er 6 plasser i styret, 5 styremedlemmer og 1 vara.