Info september

28.09.2020

 Lønnsoppgjøret

Ny overenskomst og hyre blir lagt ut på nettsiden når jeg besitter den.

Protokoll finner du her

Fagbrev renholder

Regjeringen har bevilget inntil 15 millioner til utviklingen av et bransjeprogram i olje- og gass- og leverandørindustri. Programmet skal ha kompetanseheving som formål. 

Det er ikke krav om fast arbeid, men det er et krav om 5 års praksis ved tidspunkt for fagprøven. Det er derfor anbefalt at en har 4 års praksis før en starter på kurset. Praksisen kan komme fra ulike arbeidsgivere. 

Det er et begrenset antall plasser, klubben har ikke informasjon om hvordan utvelgelsen skjer, men det skader nok ikke å være raskt ute når påmeldingen er klar. Klubben skal være kjapp med å dele denne informasjonen når vi får den. Det er foreløpig sagt at det skal settes opp 40 plasser, dette fordelt på medlemmer fra andre bedrifter også...I følge forbundet er muligheten for at flere kurs settes opp dersom pågangen er stor. 

Skulle du ikke få plass på kurset, så ligger det infoskriv til hvordan du skal gå frem for å ta fagbrevet som privatist. (Lenkene henviser til Rogaland Fylkeskommune, dersom du ikke hører til under her må du ta kontakt med din fylkeskommune.)

Informasjon fagbrev

Nominering klubbstyret

1. oktober starter nominering til klubbstyret. Ønsker du å nominere noen så send mail til valgkomiteen: Geir Holden (geirholden@hotmail.com) eller Thomas K. Bergum (tabergum@gmail.com) 

Du trenger ikke spør den du nominerer, dette tar valgkomiteen seg av. Det sendes ut mail til alle medlemmer i løpet av dagen med litt mer utfyllende informasjon. 

Det er også viktig at du sjekker Min Side inne hos forbundet, det er her klubben får mailadresser til medlemmen og derfor viktig at det er rett informasjon som ligger her.